Hoppa till huvudinnehållet

Stenkastning, rififi-kupp mot second hand-butik och drograttfylla på moped

Publicerad:
Veckans blåljus i Kristinehamn.
Veckans blåljus i Kristinehamn.

Polisen och räddningstjänsten i Kristinehamn har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är NKP:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

Under helgen har stenkastning förekommit på flera platser längs med E18 i Kristinehamn. Bland annat fick en barnfamilj bilrutan spräckt av en fallande sten. Polisen kräver nu att kastandet upphör och vill komma i kontakt med eventuella vittnen. Även på onsdagen fortsatte problemen och på fredagen hade polisen identifierat de misstänkta.

En eller flera tjuvar ska ha försökt att göra en fräck rififi-kupp mot en butik i Kristinehamn. Polisen har dock redan lagt ner ärendet och brottet kunde aldrig fullbordas.

En man i 30-års åldern åtalas misstänkt för flera brott som ska ha skett i Kristinehamns kommun. Han ska bland annat ha kört moped drogpåverkad och utan körkort.

En man i Kristinehamn åtalas misstänkt för ett flertal brott. Bland annat har han åkt fast med amfetamin i en mindre ort i Västergötland.

Under fredagsförmiddagen kom det larm om en brand i Kristinehamn. Det visade sig senare vara ånga någon sett.

Artikeltaggar

ÅtalBränderBrottBrott, lag och rättKristinehamnVeckans blåljus

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.