Hoppa till huvudinnehållet

Slutreplik från SossAnn: ”Bara kritik och åsikter – inte maktfullkomlighet”

Publicerad:
SossAnn tycker till igen.
SossAnn tycker till igen.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Slutreplik till signaturen Tasmina Kroll. Måste först påpeka att rubriken på min senaste insändare ”SossAnn läxar upp skribenter och politiker” är satt av NKP:s redaktion. När det gäller din rubrik ”Socialdemokraters fula nuna”, får man väl tacka för att du inte skrev vad du troligen tänkte= fula tryne.

Undertecknad är en 70-årig engagerad Kristinehamnspensionär som då och då framför kritik och åsikter av skiftande slag i NKP. Signaturen T. Kroll hävdar mot slutet av sitt långa inlägg lite överkänsligt att SossAnn ”tillrättavisar och läxar upp” när det bara handlar om kritik och åsikter.

Du avslutar med en harang av oseriösa påståenden om Socialdemokraters maktfullkomlighet men det sistnämnda uttrycket är ju Putins signum och verkligen inte Magdalena Anderssons. Ordet makt används alltid i kritiken av oss sossar men att ha makt är väl vad alla partier bör sträva efter.

Jag SossAnn börjar undra om drevet nu från alla håll på Socialdemokrater beror på högersidans rädsla, att sossarna blir för stora eller kanske på avundsjuka, att väldigt många har förtroende för S och Magda. Tror dock att det bottnar i stor nesa för halva befolkningen som lurades att tro på Tidölagets + SD:s fantastiska paradigmskifte, historiska anslag, snabba ryck - inga långbänkar, snabbare avslut Nato, betydligt lägre drivmedelspriser samt elkompensation före julen. Ser ingen aktion direkt nu men har en känsla av att makten lämnats över till sakkunniga tjänste-än och utredare. Men ni såg det inte komma kanske?

SossAnn

Det här är slutreplik från SossAnn i den pågående debatten.

Redaktionen

Artikeltaggar

DebatterKritikMagdalena AnderssonNatoSamhälle