Hoppa till huvudinnehållet

Hilma, 17 år, ska jobba, hänga med kompisar och kanske äta sushi

Publicerad:
Hilma Larsson ska jobba som servitris i helgen.
Hilma Larsson ska jobba som servitris i helgen. Foto: Adina Schnelzer

Äntligen fredag, nu är det dags för fredagsmys, tacos, lägga fötterna på soffbordet eller kanske jobba. NKP tar pulsen på vilka planerna är för helgen.

Namn och ålder?

– Hilma Larsson, 17 år.

Vad ska du göra i helgen?

– Idag (fredag) och på söndag ska jag jobba på Picassos veranda som servitris, på lördag ska jag hänga med kompisar.

Vem ska du hänga med?

– På jobbet hänger jag med kollegor. På lördag ska jag hänga med kompisar.

Var ska du/ni vara?

– Hos en kompis.

Vad ska du ha på dig?

– Det blir nog ganska vanliga kläder, det är ingen fest eller så. Och så jobbkläder på jobbet.

Vad ska du äta?

– På jobbet äter jag restaurangmat, jag får välja från menyn. På lördag kanske det blir sushi.

Vad tittar du på?

– Jag kollar inte så mycket på tv, jag ser mest på hockey.

På lördag kan det bli sushi för Hilma.
På lördag kan det bli sushi för Hilma. Foto: Gorm Kallestad
Hilma kollar inte så mycket på tv, det blir mest hockey.
Hilma kollar inte så mycket på tv, det blir mest hockey. Foto: Tommy Pedersen/TT
Rasmus och Eskil, 16, ska spela bortamatch samt käka burgare och kebabrulleTheo, 15, ska sova, hänga med kompisar och äta något som mamma lagarNeah 15, och Moa 16 ska träna, umgås och ha fruktstundEmma, 16, ska hänga med killen och Jasmin 18, ska plugga och äta kycklingsalladLinnea, 16 år, ska plugga för matteprov: ”Tydligen...”Dennis, 15 år: ”Jag ska gymma och spela datorspel”Isak, 16 år: ”Jag ska äta oxfilé, pommes och bea”Maja, 17 år: ”Jag ska åka till Karlstad och träffa mormor och morfar”

Artikeltaggar

KläderKristinehamnMänskligtVad ska du göra i helgen?

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.