Hoppa till huvudinnehållet

De lyssnar inte på ett nej – fiber eller maffiaorganisation?

Publicerad:
Insändarskribenten vill inte ha fiber.
Insändarskribenten vill inte ha fiber.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Hur många gånger behöver man säga nej?

Jag har konsekvent sagt nej till att ansluta min fastighet till fiber sedan det började marknadsföras i mitt område för snart 10 år sedan. Men dom ger inte upp, det kommer brev och en massa oönskade samtal. Det är inte alls ovanligt att dom blir otrevliga när jag säger nej, vilket är helt ofattbart. Får man inte välja själv om man tycker att man har behov av fiber?

Det känns nästan som man har med någon maffiaorganisation att göra.

Jag kommer fortsätta att säga nej tack, jag har inte behov av fiber.

M.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastigheter