Hoppa till huvudinnehållet

55 kvadratmeter stort hus i Kristinehamn sålt för 1 720 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Hjälmarsnäsvägen 50 i Kristinehamn är nu klar.

Ny ägare blir Gunnel Viola Hjerpe, 80 år, från Stockholm som köper fastigheten av Hans Gunnar Christer Karlsson, Inger Margareta Karlsson och Ulla Christina Karlsson. Huset byggdes 1970 och har en boyta på 55 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i augusti 2023 och priset blev 1 720 000 kronor.

De senaste tolv månaderna har det sålts två hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Hjälmarsnäsvägen 79, som gick för 4 600 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKristinehamnKristinehamns kommunVärmlands län

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.