Hoppa till huvudinnehållet

Vet du någon om leveransen till Björneborg?

Publicerad:
Sommaren 1929 kom den här cylindern till järnvägsstationen i Björneborg och nu skulle den gå via Skogagårdsvägen till Bäckhammar.
Sommaren 1929 kom den här cylindern till järnvägsstationen i Björneborg och nu skulle den gå via Skogagårdsvägen till Bäckhammar. Foto: okänd/Kristinehamns Bildarkiv

Vet du var bilden är tagen och vad är det för hus som syns till höger? Vet du vem personerna på bilden är eller vems bandtraktor det är? Vet du något mer om bilden får du gärna höra av dig till Bildarkivet.

Man kan ju också undra vad en sådan cylinder skulle användas till.

Bilderna i den här serien publiceras i samarbete med Kristinehamns Bildarkiv. Frågor om, eller information kring bilden kan ställas till bildarkivet@kristinehamn.se eller till bildarkivarie Kerstin Ingelmark på 0550-88561.

Artikeltaggar

BäckhammarBjörneborgKristinehamnNöje/KulturUtställningarVeckans bild

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.