Hoppa till huvudinnehållet

Inbrott i elevhem, man som portas från butik och inbrott utan byte

Publicerad:
Veckans blåljus i Kristinehamn.
Veckans blåljus i Kristinehamn.

Polisen och räddningstjänsten i Kristinehamn har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är NKP:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

En 55-årig kristinehamnare dömdes under torsdagen för grov olovlig körning. Detta sedan han kört bil trots att han saknade körkort.

Grov misshandel, narkotikabrott och en kraftig hastighetsöverträdelse – det var några av ärendena polisen i Värmland fick hantera under natten mellan lördag och söndag.

En rififi-kupp av det mer annorlunda slaget inträffade i Kristinehamn under helgen. Bytet blev inte pengar eller dyrbara verktyg. Utan – ingenting.

Sex elever på internatskolan Lundsberg har haft inbrott på sina rum. Nu är en 36-årig man häktad misstänkt för inbrottsstöld.

Stöld, misshandel och drogbrott. Mannen har ett stort antal brott i sitt straffregister. Nu får han inte längre besöka en butik i centrala Kristinehamn.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättInbrottKristinehamnLundsbergMisshandelNarkotikabrottOlovlig körningVärmlands länVeckans blåljus

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.