Efter Diggiloo-gänget hade avslutat sin konsert i Stadsparken blev det middag på skärgårdsrestaurangen Gattet.
– De var väldigt nöjda, säger Kenneth Sangré, som tillsammans med Håkan Svensson har byggt upp Gattet.
Kenneth Sangré, som har arbetat med Diggiloo-turnén i många år, var med på middagen och han tyckte det var en väldigt rolig tillställning.
– Det var ju väldigt roligt att få bjuda på en liten matbit efter det där. Vi jobbar ju med de flesta av artisterna som var med, i olika sammanhang. Julturnéer och sådär. Likadant med musikerna, de använder vi i olika sammanhang. Så det var lite kul att få visa upp Gattet och alla var väldigt nöjda, säger han och fortsätter:
– De har ju hört mig prata om det här förut och de tyckte att det var väldigt fint. Och de bodde ju på Statt, så då var det enkelt att åka ut hit.
Och alla åt samma sak.
– Det blev Biff Rydberg. Samma sak till alla, förutom till de som är vegetarianer. Eller turné-vegetarianer som jag brukar säga.
För det är skillnad på vegetarian och turné-vegetarian, enligt Kenneth Sangré.
– Normalt sett så äter de precis vilken mat som helst, men när de är på turné så blir de vegetarianer. Men vilka det är, det vill jag inte säga.
Kenneth beskriver middagen som lugn och fin.
– De skulle ju tillbaka till hotellet för att nästa dag åka till Sandviken. Det gäller att vara i form, avslutar han.