Hoppa till huvudinnehållet

Gullan, Gert-Ove och Gunliz behöver ett hem – katter och hundar söker ägare

Publicerad:
Göran 5 år söker nytt hem. Han kommer från ett hem med för många katter. Göran är en försiktig kille som gärna går undan lite. Fullt hanterbar. Göran behöver komma till ett hem där han får tillgång till utevistelse när han känner sig trygg och har bott in sig.
Göran 5 år söker nytt hem. Han kommer från ett hem med för många katter. Göran är en försiktig kille som gärna går undan lite. Fullt hanterbar. Göran behöver komma till ett hem där han får tillgång till utevistelse när han känner sig trygg och har bott in sig.

Just nu är det många djur hos Djurskyddet i Kristinehamn som är i behov av ett långsiktigt hem.

På Djurskyddet i Kristinehamn får djuren mat, värme, vila och vård. Där får de trygghet och så småningom förhoppningsvis ett eget hem. Känner du någon som kan ge någon av de här katterna ett kärleksfullt hem?

Gucci söker nytt hem. Ålder okänd. Gucci är en väldigt social och trevlig tjej. Kommer fram och vill kela och gosa. Gucci behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Gucci söker nytt hem. Ålder okänd. Gucci är en väldigt social och trevlig tjej. Kommer fram och vill kela och gosa. Gucci behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Gunliz söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter.Gunliz är en försiktig dam som går att klappa. Fullt hanterbar. Gunliz behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Gunliz söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter.Gunliz är en försiktig dam som går att klappa. Fullt hanterbar. Gunliz behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Gullan söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter.Gullan är en försiktig dam som gärna går undan lite. Fullt hanterbar. Gullan behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Gullan söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter.Gullan är en försiktig dam som gärna går undan lite. Fullt hanterbar. Gullan behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Gert-Ove söker nytt hem. Ålder okänd. Han kommer från ett hem med för många katter. Han är en supersöt och kelig men lite försiktig. Gert-Ove behöver komma till ett hem där han får tillgång till utevistelse.
Gert-Ove söker nytt hem. Ålder okänd. Han kommer från ett hem med för många katter. Han är en supersöt och kelig men lite försiktig. Gert-Ove behöver komma till ett hem där han får tillgång till utevistelse.
Hedda söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter. Hedda är en försiktig dam som gärna går undan lite. Fullt hanterbar. Hedda behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Hedda söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter. Hedda är en försiktig dam som gärna går undan lite. Fullt hanterbar. Hedda behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Henrietta söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter. Henrietta är en försiktig dam, går att klappa och borsta pälsen. Fullt hanterbar. Långhårig så pälsvård är ett måste. Henrietta behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Henrietta söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter. Henrietta är en försiktig dam, går att klappa och borsta pälsen. Fullt hanterbar. Långhårig så pälsvård är ett måste. Henrietta behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Henning söker nytt hem. Ålder okänd. Han kommer från ett hem med för många katter.Henning är en försiktig kille som gärna går undan lite. Fullt hanterbar. Henning behöver komma till ett hem där han får tillgång till utevistelse när han känner sig trygg och har bott in sig.
Henning söker nytt hem. Ålder okänd. Han kommer från ett hem med för många katter.Henning är en försiktig kille som gärna går undan lite. Fullt hanterbar. Henning behöver komma till ett hem där han får tillgång till utevistelse när han känner sig trygg och har bott in sig.
Hollie söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter.Hollie är en försiktig dam som gärna går undan lite går att klappa. Fullt hanterbar.Hollie behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Hollie söker nytt hem. Ålder okänd. Hon kommer från ett hem med för många katter.Hollie är en försiktig dam som gärna går undan lite går att klappa. Fullt hanterbar.Hollie behöver komma till ett hem där hon får tillgång till utevistelse när hon känner sig trygg och har bott in sig.
Boris söker ett lugnt och tryggt hem. Boris är 5 år och kommer till Djurhemmet på grund av att husse blivit sjuk och inte längre kan ta hand om Boris på det sätt han behöver.Han behöver komma till ett lugnt hem då han bott själv med husse. Han är väldigt kärvänlig och mysig. Boris behöver komma till ett hem där han får tillgång till utevistelse när han känner sig trygg och bott in sig
Boris söker ett lugnt och tryggt hem. Boris är 5 år och kommer till Djurhemmet på grund av att husse blivit sjuk och inte längre kan ta hand om Boris på det sätt han behöver.Han behöver komma till ett lugnt hem då han bott själv med husse. Han är väldigt kärvänlig och mysig. Boris behöver komma till ett hem där han får tillgång till utevistelse när han känner sig trygg och bott in sig
På grund av mattes sjukdom söker Billy, 3 år, nytt hem. Billy är en kastrerad hane av blandras, cirka 50 centimeter i mankhöjd. Snäll, lugn och trevlig med otroligt försiktig. Söker ett lugnt och stabilt hem med en snäll hundkompis, har bott med både hund och katt. Billy finns i Huskvarna.
På grund av mattes sjukdom söker Billy, 3 år, nytt hem. Billy är en kastrerad hane av blandras, cirka 50 centimeter i mankhöjd. Snäll, lugn och trevlig med otroligt försiktig. Söker ett lugnt och stabilt hem med en snäll hundkompis, har bott med både hund och katt. Billy finns i Huskvarna.
Charlie är Billys bror. Han är av blandras och 3 år. Cirka 50 centimeter i mankhöjd. Precis som sin bror är Charlie snäll, lugn och trevlig. Söker ett lugnt och stabilt hem med en hundkompis, har bott både med hund och katt. Finns i Huskvarna.
Charlie är Billys bror. Han är av blandras och 3 år. Cirka 50 centimeter i mankhöjd. Precis som sin bror är Charlie snäll, lugn och trevlig. Söker ett lugnt och stabilt hem med en hundkompis, har bott både med hund och katt. Finns i Huskvarna.
 • Lii
  Lii
 • Lottie
  Lottie
 • Lyx
  Lyx
 • Loella och Lisandro
  Loella och Lisandro
 • Lennie
  Lennie
 • Liz-Marie
  Liz-Marie
 • Lei
  Lei

Artikeltaggar

Djur och naturHusdjurKristinehamn

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.