Hoppa till huvudinnehållet

VECKANS BLÅLJUS: Nakenchock, elstöld och sjöfyllerist

Publicerad:
Veckans blåljus i Kristinehamn.
Veckans blåljus i Kristinehamn.

Polisen och räddningstjänsten i Kristinehamn har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är NKP:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

En äldre man är polisanmäld misstänkt för att ha orsakat en olycka. Först ska han ha kört på sitt eget hus, sedan kört ner grannens staket.

En man i Kristinehamn har dömts för våldsamt motstånd. Detta efter att han satte sig på tvären i samband med att polis skulle bistå Kronofogdemyndigheten med en utmätning av hans bil.

En kvinna i Kristinehamn har polisanmälts för enligt den lite ovanliga brottsrubriceringen olovlig energiavledning, detta efter att ha tjuvat el.

En kvinna i Kristinehamn har polisanmälts misstänkt för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak.

Polisen i Kristinehamn har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet, detta efter att en man eldat på en gräsplätt i närheten av gamla sjukhuset.

En man i Kristinehamn har polisanmälts misstänkt för grovt olaga hot efter att ha hotat en kund med en kartongkniv och även sagt hotfulla saker.

Under onsdagsmorgonen upptäcktes att någon brutit sig in i en lokal på Drevstad i Kristinehamn, inget verkar vara stulet men det finns tecken på att någon vistats i lokalen.

En man i 30-årsåldern har dömts till skyddstillsyn och böter efter att ha slagit sitt barn. Mannen ska också betala skadestånd till både barnet och dess syskon som blev vittne till händelsen.

Mannen hoppade upp på bilens motorhuv, drog ned byxorna och blottade sig. Nu döms han till rättspsykiatrisk vård.

En polispatrull befann sig i skärgården när en person ur allmänheten hörde av sig om en man som setts i en båt. Polisen tog upp förföljelsen – i Sjöräddningens båt.

Artikeltaggar

Allmänfarlig vårdslöshetBrott, lag och rättKristinehamnMisshandelÖvergrepp i rättssakVeckans blåljus

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.