Hoppa till huvudinnehållet

Efter detta blir det inte lätt att rekrytera – redan redan dåligt rykte

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Idag läste jag i tidningen att Marielle Brandlöv Nilsson är uppsagd. Jag är så himla besviken på våra politiker som uppenbarligen inte ser vad som sker. När så många påtalat det som Marielle lyft borde åtminstone våra politiker agera.

Mest besviken är jag på vår kommunstyrelses ordförande, Lars Nilsson. Det är en politiker jag tidigare haft stort förtroende för. När jag ser hur han agerar i detta ärende blir jag bestört, men tanke på hans bakgrund inom facklig verksamhet, borde han om någon, veta hur saker och ting ska gå till.

Kristinehamns kommun hade redan tidigare dåligt rykte som arbetsgivare. Efter detta lär det inte bli lättare att rekrytera medarbetare, detta då varken ledning eller politiker behandlar sina anställda på ett schysst och anständigt sätt.

Det är dags att söka nytt jobb, för detta är inte acceptabelt!

Ledsen och besviken

Artikeltaggar

ArbeteArbetsgivareKommunstyrelsenKränkningsanmälanKristinehamns kommunLars Nilsson