Dags att söka nytt jobb – tappat allt förtroende för Kristinehamns kommun

Publicerad:
Medarbetare inom Kristinehamns kommun går till jobbet med tunga steg efter att förvaltningschefen nu fått gå. Foto: Maiken Kettil Schough

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Idag går man med tunga steg till jobbet. Att arbeta inom kommunal verksamhet sägs vara tryggt. Men efter gårdagens händelser har man tappat allt förtroende för sin arbetsgivare.

När ledningen tappar förtroendet för sin kollega kan de göra sig av med denna via mobbning och utköp, men vad kan vi anställda göra när vi tappat förtroendet för kommunens ledning och HR?

Marielle Brandlöv Nilsson kallad till möte idag: ”Då lämnas uppsägningen över”Marielle Brandlöv Nilsson får gå hem med omedelbar verkan:”Nu är jag uppsagd”

Vi är med all säkerhet många som från och med idag står till arbetsmarknadens förfogande. Många tror att denna händelse endast påverkar närmast berörda. Men händelsen i sig visar den verklighet som vi alla inom kommunen arbetar under. Detta är långt ifrån första gången och inte heller sista, som uppskattade chefer eller medarbetare tvingas lämna sina tjänster.

Hur kan ni politiker låta detta ske? Finns det ingen som vågar stå upp för oss? Tystnadskulturen är total och ni har nu verkligen lyckats att sätta Kristinehamn på kartan. Lycka till att rekrytera långsiktig kompetens!

Numera arbetssökande

Artikeltaggar

ArbeteArbetsgivareArbetsmarknadKränkningsanmälanKristinehamnKristinehamns kommunMobbningTystnadskultur

Läs vidare