Alva Beimark matchhjälte för Kristinehamn 2 mot Skoghall 2

Publicerad:
IFK Skoghall DF förlorade mot IFK Kristinehamn Fotboll

Kristinehamn 2 vann med 1-0 (0-0) borta mot Skoghall 2 i division 4 Värmland östra dam i fotboll. Alva Beimark gjorde matchens enda mål i andra halvleken.

– Vi börjar matchen riktigt bra och skapar flera målchanser. Första halvlek ser riktigt bra ut med ett lag som vill mycket och snackar bra med hög energi i andra halvlek går tempot ner lite men vi fortsätter kämpa för varandra. När det är 10 minuter kvar av matchen får vi ett fint frisparksläge precis utanför straffområdet. Linnea Olson lägger in bollen med fin känsla och Alva Beimark nickar in bollen i mål. Ett riktigt snyggt frisparksmål tjejerna var så värda denna seger på ett mycket svårspelat Lunnevi, kommenterade Kristinehamn 2:s ledare Maria Hedman.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Kristinehamn 2 är på tredje plats.

Kristinehamn 2 tar sig an Nor/Slottsbron i nästa match hemma tisdag 30 maj 19.00.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraFotbollIFK Kristinehamn FotbollIFK Skoghall DFLunnevi IP

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare