Hoppa till huvudinnehållet

Oskar Blomberg och Benjamin Henriksson målgörare i Villastadens seger

Publicerad:
Nykroppa AIK förlorade mot Villastadens IF

2-0 (2-0) vann Villastaden med på bortaplan mot Nykroppa i division 6 Värmland östra herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Oskar Blomberg och Benjamin Henriksson.

– Villastadens IF gjorde en mycket bra insats i Nykroppa på fredagskvällen. 0-1 målet kom till på en hörna där målfarlige Oscar Blomberg höll sig framme och stötte in den. 0-2 signerat bröderna Henriksson där William slår en delikat passning till lillebror Benjamin som kyligt satte bollen i bortre hörnet. Villastaden hade sedan flertalet chanser att utöka men siffrorna stannade där. Extra plus till Gaston Solberg, kommenterade Villastadens tränare Rickard Karlsson efter matchen.

Villastaden tog alltså ledningen före paus och Nykroppa lyckades inte resa sig. Andra halvlek blev mållös.

För tabellens utseende betyder det här att Nykroppa ligger på sjunde plats medan Villastaden har tredjeplatsen.

Fredag 26 maj 18.00 spelar Villastaden hemma mot Immetorp.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollHammarvallenNykroppa AIKVillastadens IF

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.