IFK Kristinehamn föll på bortaplan mot Arvika

Publicerad:
IK Arvika Fotboll vann mot IFK Kristinehamn Fotboll

IFK Kristinehamn förlorade bortamatchen mot Arvika i division 4 Värmland herr i fotboll på fredagen. 1-0 (0-0) slutade matchen.

– Förlust 1-0 mot Arvika som är mer hungriga att vilja vinna. Vi tar inte kampen i matchen och förlorar alla andra bollar i 90 minuter. Så Arvika vinner rättvist. Bara att gratulera. Underkänt på hela truppen idag, kommenterade IFK Kristinehamns tränare Peter Samuelsson.

Alexander Johansson blev matchhjälte efter 87 minuter med sitt avgörande 1-0-mål.

Målet kom först i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Alexander Johansson gjorde 1–0 till Arvika.

Arvika har två segrar och tre förluster och 5–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IFK Kristinehamn har tre vinster och två förluster och 9–5 i målskillnad. Förlusten var IFK Kristinehamns andra uddamålsförlust.

För hemmalaget betyder resultatet åttonde plats i tabellen. IFK Kristinehamn är på sjunde plats.

Lördag 27 maj 15.00 spelar IFK Kristinehamn hemma mot Sunne.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIFK Kristinehamn FotbollIK Arvika FotbollLingonvallen

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare