En person kan saknas efter branden i norra Ölme

Publicerad:
Polisen inväntar den tekniska undersökningen. Foto: Oskar Sandström

Enligt uppgifter till NKP kan en person saknas efter branden vid villan i norra Ölme. Polisen vill inte kommentera uppgifterna förrän den tekniska undersökningen är färdig i veckan.

Natten mot måndag började en villa att brinna i norra Ölme. Räddningstjänsten från Kristinehamn och Väse ryckte snabbt ut till platsen. Även ambulans, polis och en tankbil från Karlskoga tog sig ut till villan.

Huset som stod i lågor gick inte att rädda och det brann ned till grunden. Enligt SOS Alarm, var det ingen person som fördes till sjukhuset.

Under tisdagsnatten började det att brinna igen på platsen där huset stått. Räddningstjänsten fick rycka ut en gång till. Under onsdagen påbörjades en teknisk undersökning, som beräknas bli färdig under veckan.

Enligt uppgifter till NKP har den man som var skriven på huset har inte synts till och anhöriga är oroliga.

Branden i Ölme blossade upp igen – fortfarande oklart om någon befann sig i husetUtryckning till övertänd villa – gick inte att rädda

Artikeltaggar

Olyckor och katastrofer

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare