80 kvadratmeter stort hus i Kristinehamn sålt till nya ägare

Publicerad:

Ann Elisabet och Stefan Anders Karlsson, 56 och 55 år, från Sollentuna har köpt fastigheten på adressen Possebergsvägen 12 i Kristinehamn av säljaren Ulla Ingeborg Karlsson.

Köpesumman blev 4 000 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i april 2023. Huset är byggt 1942 och har en boyta på 80 kvadratmeter. Till fastigheten hör även ytterligare en byggnad som ligger på samma tomt. Byggåret på den är 1940 och boytan är 40 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKristinehamnKristinehamns kommunVärmlands län

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare