Hela listan: Här är de nya företagen i Kristinehamn

Publicerad:

Nyfiken på företag som startats i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från månaden som gått.

Vill du veta om nya företag i din kommun? Här har vi samlat information om näringslivsnyheter från månaden som gått.

Jms International Aktiebolag

Jms International Aktiebolag startades av Jakob Larsson, Mattias Lindén och Job Larsson. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Bolaget ska utveckla och sälja nikotinprodukter som alternativ till tobakssnus och röktobak jämte därmed förenlig verksamhet. Försäljningen ska ske såväl i Sverige som internationellt.". Företaget blev registrerat 18:e april 2023.

Us Tools AB

Us Tools AB startades av Kjell Hjalmarsson och Peter Malm. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Företaget skall bedriva försäljning av verkstadsutrustning och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 21:a april 2023.

Walléns Båtuthyrning AB

Walléns Båtuthyrning AB bildades av Robert Wallén, Hevi Wallén och Stefan Wallén 3:e april 2023. Företaget ska verka inom "Företaget ska bedriva verksamhet inom båtuthyrning och därmed förenlig verksamhet.".

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare