Olja började brinna i lägenhetskök

Publicerad:

Vid midnatt till söndagen larmades räddningstjänsten till en lägenhet på Kristinas väg i Kristinehamn.

Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Pontus Lundahl/TT

I köket i en lägenhet hade olja börjat brinna. Allt kunde släckas och det var lite sot kvar under fläkten när räddningstjänsten anlände. Räddningstjänsten har kontrollerat så branden inte spred sig upp i fläkten.

Ingen person kom till skada i samband med händelsen.

Artikeltaggar

BränderBrott, lag och rättKristinehamnOljaOlyckor och katastrofer

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare