I NATT: Bil fick punktering på E18 – en till sjukhus

Publicerad:
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

03.11 natten till torsdagen inkom ett larm om en singelolycka till SOS.

Enligt SOS Alarm som svarar för Räddningsregion Bergslagen inträffade olyckan på E18 i höjd med Karlstad i riktning mot Kristinehamn. På vägen hade en bil av okänd anledning fått punktering. Det finns inga uppgifter gällande om bilen kört in i något men en person ska ha lastats i ambulans, skadeläget är okänt.

Enligt räddningstjänsten rapport från platsen var det halt på vägen.

Artikeltaggar

E18KarlstadKristinehamnOlyckorOlyckor och katastroferSingelolyckor

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare