Holmén utökar med badrumsinredning och visningsdel: ”Titta, känna och klämma”

Publicerad:
Henrik Holmén, butiksägare på HH Golv och vägg, vill inspirera med visningsdel i butiken. Foto: Michaela Persson

Företagaren Henrik Holmén, som driver butiken HH Golv och vägg, tror på framtiden. För att inspirera sina kunder har han valt att satsa och byggt en visningsdel i butiken.

Handeln har under senare tid haft det tufft. Men förr eller senare kommer konjunkturen att vända och då står HH Golv och vägg redo att möta alla som vill bygga om där hemma. För att inspirera sina kunder har Henrik Holmén ställt i ordning en visningsdel i butiken, där han visar allt det som badrummet behöver. En nyhet är dessutom badrumsinredning.

– Vår bransch handlar väldigt mycket om att titta, känna och klämma samt att ha någon att ställa yrkesinriktade frågor till. Det är inte många som renoverar sina badrum nu på grund av att de anser sig inte ha råd med detta just nu, säger Henrik Holmén, butiksägare på HH Golv och vägg.

HH Golv och vägg är en butik som varit ägd av familjen i generationer säger Henrik Holmén.

– Min pappa sålde den till Flügger Färg 2007. Jag kände mig inte riktigt redo att ta över den då. Jag arbetade som butikschef till 2019 då jag köpte tillbaka affären från Flügger Färg. Vår bransch har påverkats mycket av inflationen, vilket även andra byggvaruhus har gjort.

Även produktionen av nybyggda hus har minskat drastiskt.

För att visa upp sin satsning kommer butiken arrangera en vårdag med lite olika aktiviteter. Grillning, hoppborg och godisregn blir några av aktiviteterna, liksom erbjudanden på färg, golv, akustikpanel och allt annat som butiken erbjuder.

– Med den här dagen vill framför allt inspirera och visa vår nya visningsdel i butiken, avslutar Henrik Holmén.

Artikeltaggar

ButikerFlüggerHandelNäringsliv

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare