De blev Årets företagare: ”De lägger en stabil och snygg grund”

Publicerad:
Patrik Ekman, Christina Eklund och Björn Karlsson uppvaktade från Företagarnas sida Indoors ägare Björn Karlsson och Conny Lundstedt med blommor och diplom. Foto: Företagarna i Kristinehamn

Företagarna i Kristinehamn delade i torsdags ut utmärkelsens Årets företagare. Och pristagarna vet verkligen hur man lägger grunden för ett bra jobb.

Utmärkelsen Årets företagare har delats ut i närmare 40 år. Priset för 2022 gick till Conny Lundstedt och Björn Karlsson som tillsammans driver företaget InDoor Floor & Wall Sweden AB.

– Jo, men det känns ju hedrande. Det innebär ju att vi har gjort något bra, säger Conny Lundstedt.

Visste ni om att ni skulle få priset eller kom det som en överraskning?

– Vi har vetat om det en tid så vi har hunnit vänja oss vid tanken. Men vi har lyckats hålla det för oss själva sedan vi fick beskedet. Så det är skönt att kunna gå ut och berätta det nu, svarar Conny Lundstedt.

Vi får gå ut tillsammans och fira med en after work.
Conny Lundstedt

Han lyfter också fram de anställda och säger att de har stor del i priset.

– Vi får gå ut tillsammans och fira med en after work, säger Conny Lundstedt.

Indoor gör allt inom golv, även om det mest blir uppdrag inom våtrum och flytspackel händer det att de får lägga in ett helt vanligt laminatgolv. Företaget registrerades så sent som för sex år sedan, men har redan hunnit vinna priser.

– Ja, vi vann pris som årets golvläggare på Hantverksgalan häromåret, säger Conny Lundstedt.

Då hade företaget sex anställda, men skulle precis anställa en sjunde. Nu är de nio anställda.

– Vi växer i lugn takt. Och det är ju bra med tanke på hur läget ser ut nu.

Conny Lundstedt berättar att det under det senaste året har skett en förskjutning från privatkunder till företagskunder.

Vad betyder det att få utmärkelsen?

– Förutom att det är ett kvitto för att man gör något bra så blir det ju en fin merit. Folk pratar med varandra och att vara Årets företagare plussar på ens rykte, säger Conny Lundstedt.

Företagarna i Kristinehamns ordförande Patrik Ekman säger i en kommentar att Indoor är värdiga mottagare av utmärkelsen. Inte minst med tanke på att de på så kort tid har gjort en fantastisk resa:

– De är förebilder för många företagare i hela landet.

Motivering till priset

”Våra pristagare lägger en stabil och snygg grund för sina kunder att stå på. Och kunderna älskar det!

Att man efter bara några år efter att företaget bildats, baserat på bland annat kundomdömen, fick en av de finaste utmärkelserna inom detta fält är ett kvitto på det. Men våra vinnare är knappast nya inom branschen, utan har byggt upp många års erfarenheter som gör att man vet hur man ska göra för att göra rätt saker.

Det här är två förebilder även utanför golv och vägg, och deras framgångsrika resa fortsätter nu med Kristinehamns finaste företagarpris!"

Artikeltaggar

Christina EklundFöretagarnaKristinehamnNäringslivPatrik EkmanUtmärkelser

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare