Företagen som är nya i Kristinehamn - holdingbolag ett av dem

Publicerad:

Nyfiken på företag som startats i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från månaden som gått.

Bergin Byggkonsult AB

Bergin Byggkonsult AB startades av Henrik Bergin och Patricia Olsson. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom bygg samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.". Företaget blev registrerat 28:e mars 2023.

Caroline Forssten Duvenfelt Holding AB

Caroline Forssten Duvenfelt Holding AB startades av Caroline Forssten Duvenfelt och Jonas Forssten Duvenfelt. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Förvaring av värdepapper.". Företaget registrerades 20:e mars 2023.

Emr Skog AB

Emr Skog AB bildades av Petri Juhani Rintamäki och Jaakko Teodor Aho 1:a mars 2023. Företaget ska verka inom "Bolaget skall bedriva verksamhet inom skogsdrivning, skogsvård samt verka som konsult inom dessa områden. Bolaget kommer även att äga fastigheter och handla med aktier. Samt därmed förenlig verksamhet.".

Kaoz Invest AB

Kaoz Invest AB startades av Erik Solend Ozols och Karin Ozols. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Bolaget skall bedriva verksamhet inom investeringar av företag och fastighet och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 7:e mars 2023.

Roselin Bygg AB

Roselin Bygg AB bildades av Sebastian Roselin och Thomas Roselin 21:a mars 2023. Företaget ska verka inom "Företaget ska bedriva verksamhet inom bygg och entreprenad samt handel med värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.".

Sreys Deli AB

Sreys Deli AB startades av Sreytouch Khoem och Kerstin Antelid. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva torghandel och fast handel med livsmedel och glass samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 30:e mars 2023.

Vmnd Holding AB

Vmnd Holding AB startades av Marcus Andersson och Nathalie Nykvist. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Bolaget skall förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 10:e mars 2023.

Zmart Energioptimering i Norden AB

Zmart Energioptimering i Norden AB startades av Tina Nordenlycka och Mattias Kilsvik. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Byggnation och bemanningsentreprenad av energilösningar samt anskaffning, försäljning av energioptimeringsprodukter och därmed förenlig verksamhet.". Företaget blev registrerat 1:a mars 2023.

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare