Hoppa till huvudinnehållet

Kyrkan bjöd in till jul i gemenskap

Publicerad:
Foto: Ingemar Elf

Även denna jul inbjöds till Jul i Gemenskap i Kristinehamns församlingshem på annandagen.

Det bjöds på god mat , musikunderhållning, sång, kaffe, godis och gemenskap. För musiken svarade Joel Holmqvist och Mertzi Loimulinna. Joel ledde bland annat allsång med Adams julsång O helga natt så att taket lyfte sig.

Den Helige Stefanus uppmärksammades och Staffanssången sjöngs. Matvaror hade skänkts från både restauranger och annat håll. Många frivilliga hjälpte till. Kyrkans diakoner hade organiserat och såg till att allt fungerade.

Drygt 120 personer i alla åldrar deltog. Ett tiotal ukrainare var på plats, men flera andra nationaliteter var med. Alla blev mätta och stämningen var på topp.

Artikeltaggar

AllsångGodisJulKristinehamnMänskligtSång

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.