Hoppa till huvudinnehållet

Storslagsmål, knarkåtal och vält tankbil det här är veckans blåljusnyheter

Publicerad:
Veckans blåljusnyheter i Kristinehamn.

Polisen och räddningstjänsten i Kristinehamn har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är NKP:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

Flera personer har anmälts för misshandel efter ett stort bråk i Kristinehamn. En man i 50-årsåldern har förts till sjukhus.

Under lördagskvällen inträffade en frontalkrock mellan två personbilar i centrala Kristinehamn. Tre personer har förts till sjukhus med ambulans.

Degerforsbon dömdes 2021 till tio års fängelse för grov våldtäkt mot barn. Vid hundra tillfällen under sex års tid har en Degerforsbo våldtagit ett barn i både Degerfors och Kristinehamn.

En tankbil välte på riksväg 26 utanför Kristinehamn strax innan 11-tiden på tisdagen. Räddningstjänsten stängde av vägen i båda riktningarna vilket skapade jätteköer.

En man i Kristinehamn är polisanmäld för misshandel. Enligt anmälan ska han ha tagit stryptag på en kvinna och därefter kastat ut henne från en lägenhet.

Under tisdagskvällen larmades polisen till centrala Kristinehamn med anledning av ett misstänkt bråk. Istället anträffades tre unga narkotikapåverkade tjejer.

I slutet av augusti slog polisen till mot en lägenhet i Kristinehamn. Paret som bodde där greps misstänkta för narkotikabrott. Nu väcks åtal mot paret.

Inbrottet på Kungsgatan i Kristinehamn skakade om butikschefen Mikael Skoglöf. Nu har han och hans personal vidtagit flera olika åtgärder för att minimera risken för nya brott.

Det har varit ett tufft läge i trafiken de senaste dagarna. Polisen rapporterar om ovanligt många viltolyckor. Det i kombination med halka har gjort läget extra besvärligt.

En anställd vid ett LSS-boende i Kristinehamn har utsatts för upprepade dödshot på sitt arbete. Hoten ska enligt anmälan ha kommit från en av boendets brukare.

En pojke i Kristinehamn har polisanmälts misstänkt för olaga hot. Detta efter att han riktat hot mot en familjebehandlare om att döda henne.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättDegerforsGrov kvinnofridskränkningHotKristinehamnMisshandelOlaga hot

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.