Hoppa till huvudinnehållet

Villastaden tar emot Alkvettern

Publicerad:

På lördagen tar Villastaden sig an Alkvettern på hemmaplan på Sannaheden i division 6 Värmland östra herr i fotboll. Alkvettern har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med niondeplacerade Villastaden. Villastaden vann sin senaste match med 5-2 mot Storfors.

Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 2-2.

Alkvettern är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och två oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Alkvetterns IKDivision 6 Värmland östraFotbollSannahedenVillastadens IF

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.