Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka IFK Kristinehamn U vill förlänga sviten

Publicerad:

I dag möts Åtorp och IFK Kristinehamn U i division 6 Värmland östra herr i fotboll på Åvallen. IFK Kristinehamn U har fyra matcher i rad med poäng inför mötet med andraplacerade Åtorp. Åtorp har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad.

Senast lagen möttes slutade det med seger för IFK Kristinehamn U på hemmaplan med 3-1.

IFK Kristinehamn U är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Åtorps IFÅvallenDivision 6 Värmland östraFotbollIFK Kristinehamn Fotboll

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.