Hoppa till huvudinnehållet

Tufft läge för Villastaden 2 mot Woody's 2

Publicerad:

Villastaden 2 är i en djup svacka och har inte tagit full poäng sedan 12 juni. Laget har fyra raka förluster, inför mötet med Woody's 2 hemma på Sannaheden. Woody's 2 bröt sin vinstsvit på tre matcher senast, när det blev förlust mot Ulvsby 2 med 0-3.

Villastaden 2 är sexa i tabellen, medan Woody's 2 ligger tvåa. 15 poäng skiljer lagen åt.

Villastaden 2 har bara en seger på fyra försök hittills hemma i serien.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFotbollSannahedenVillastadens IFWoody's FC

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.