Tung förlust när IFK Kristinehamn U krossades av Karlskoga SK 2

Publicerad:
Karlskoga SK 2 vann mot IFK Kristinehamn U

IFK Kristinehamn U hade riktigt stora problem med Karlskoga SK 2 i division 6 Värmland östra herr i fotboll, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 0-5 (0-3).

– Vi visste på förhand att det skulle bli tufft för oss idag med många bortfall som bland annat resulterade i att undertecknad fick ta plats emellan stolparna. Vi fick till råga på allt en tuff start på matchen och släppte in mål redan efter två minuter. Sedan rann det iväg och vi förlorade helt rättvist och siffrorna kunde ha varit betydligt större än vad de blev, kommenterade IFK Kristinehamn U:s tränare Kent Andersson.

För Karlskoga SK 2 var det Yousef Abdulhakim Sakran, Benjamin Hunter, Joshua Karlsson, Edvin Skogman och Tim Svensson som blev målskyttar och fixade segern.

Karlskoga SK 2 har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan IFK Kristinehamn U har två vinster, en oavgjord och två förluster.

För Karlskoga SK 2 gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan IFK Kristinehamn U är på femte plats.

I nästa match möter IFK Kristinehamn U Immetorp hemma på söndag 7 augusti 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollIFK Kristinehamn FotbollKarlskoga SKStråvallen

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare