Hoppa till huvudinnehållet

Årets besöksguide till Kristinehamn är klar

Publicerad:
Kristinehamn är mer än skärgården. Den som vill ha tips kan få det i årets besöksguide som finns ute nu.

De senaste två åren har Visit Kristinehamns turistguide delats ut gratis till alla hushåll i Kristinehamn. Så blir det inte i år, men den kan hämtas gratis på Kristinehamns turistbyrå och kommer även att finnas hos stadens boendeanläggningar.

Besöksguiden är en stor hjälp besöksnäringen när det är dags för sommarturisterna och andra besökare att välkomnas. Denna sommar förväntas både hemestrare och utländska besökare turista i Kristinehamn, enligt ett pressmeddelande från Visit Kristinehamn.

Med besöksguiden till hjälp kan boendeanläggningar, andra turismföretagare och såklart även kristinehamnarna lätt informera och ge besökare tips om vad man kan se och göra i kommunen.

Guiden är till för både besökare och lokalbefolkning och här står att läsa om naturupplevelser, utflykter och skärgårdslivet. Där finns också tidtabeller till sommarens turbåtar.

Artikeltaggar

Turism

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.