Hoppa till huvudinnehållet

Jingel resultat av prova på-dag i Studio Björneborg

Publicerad:
Anders Larsson och Casper Rudin under arbetet i studion.
Anders Larsson och Casper Rudin under arbetet i studion. Foto: Privat

Folkets hus i Björneborg har under året investerat i studioutrustning. I tisdags bjöds påsklovslediga barn in till en prova på-dag.

Föreståndare Anders Larsson berättar att Folkets hus i Björneborg är en del i kulturprojektet för unga i Värmland som ABF Värmland gör ihop med Region Värmland.

Projektet tar plats i tre kommuner, Karlstad, Forshaga och Kristinehamn. Syftet med projektet är att med hjälp och styrka från den kulturella verksamhet som ABF bedriver idag, öka ungas delaktighet av kulturen i Värmland.

Under tisdagen dök Leia Svahn Hahne, Hasan Alshehabi och Casper Rudin upp i studion och skapade musik till sina Youtube-kanaler. Innan dagen var över hade en ny jingel spelats in med hjälp av Anders Larsson.

– Jag tyckte vi hade jätteroligt och att det var spännande, säger Casper Rudin.

Hasan Alshehabi instämmer till 100 procent:

– Det var väldigt kul och vara med och göra sin egen musik. Jag är tacksam för att jag fick vara med.

Henrik Hyllsjö från ABF och Anders Larsson tillsammans med Casper Rudin, Hasan Alshehabi och Leia Svahn Hahne.
Henrik Hyllsjö från ABF och Anders Larsson tillsammans med Casper Rudin, Hasan Alshehabi och Leia Svahn Hahne. Foto: Privat

Artikeltaggar

ABFAnders LarssonBjörneborgBjörneborgs Folkets hus och parkKristinehamnNöje/Kultur

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.