Susanne Alfvengren till Södra Råda på lördag

Publicerad:
Susanne Alfvengren på en bild från Fadimegalan på Berns. Foto: Janerik Henriksson/TT

På lördag kväll 23 april kommer Susanne Alfvengren till Södra Råda bygdegård för en spelning.

Susanne Alfvengren, med rötter på Gotland, är känd för att med gitarr spela en visaktig pop.

– På 80-talet hade hon flera svensktoppshitar och var i ropet i säkert tio år. Hon är fortfarande engagerad och är bland annat ute på bygdegårdar och spelar, berättar Torbjörn Johansson i Södra Råda bygdegårdsförening.

Torbjörn Johansson har velat boka henne en tid och slog till efter att hon framträtt på Folkets hus i Björneborg i februari i år. För spelningen i Södra Råda planerar man att ha några sittplatser vid bord och några sittplatser i rader riktade mot scenen.

Susanne Alfvengren är känd inte minst för låtar som När vi rör varann och Som stormen river öppet hav, som hon sjöng i duett med Mikael Rickfors.

Artikeltaggar

MusikSödra RådaSusanne Alfvengren

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare