Hoppa till huvudinnehållet

Hellton B har 13 raka segrar – vann mot Kristinehamn med 33-17

Publicerad:
Kristinehamn förlorade mot Hellton B

Hellton B är i riktigt bra form just nu. På tisdagen kom seger nummer 13 i rad, efter 33-17 borta mot Kristinehamn. Det innebär också att Kristinehamn har fem raka förluster i division 3 Väst norra dam i handboll.

– Hellton är ett samspelt lag och ikväll hade vi ingen möjlighet att rubba dem. När de växlade upp tempot kunde vi inte hänga med och det rann iväg snabbt målmässigt, kommenterade Kristinehamns tränare Mikael Olsson efter matchen.

Med en omgång kvar är Kristinehamn sist i serien, medan Hellton B är klara seriesegrare.

I nästa omgång har Kristinehamn Forshaga borta i Forshaga SH, lördag 19 mars 16.00. Hellton B spelar hemma mot Hammarö fredag 18 mars 19.30.

Artikeltaggar

Division 3 Väst norraHandbollIFK Kristinehamn HandbollStenstalidshallen

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.