Inom kort får NKP en ny app

Nyheter
PUBLICERAD:
Håll utkik – snart bygger vi om här! NKP växer och ni är allt fler som tar del av vårt innehåll digitalt. Därför satsar vi nu på att göra vår nyhetsapp ännu bättre. Och samma sak gäller vår e-tidning.
Här är allt du behöver veta inför lanseringen.

Nya Kristinehamns-Posten har nyligen rekryterat en snabbhetsreporter som vi delar med Filipstads Tidning och vi fortsätter våra satsningar på att ge er läsare den bästa möjliga journalistiken. När vi nu når allt fler digitalt är ett naturligt nästa steg att vi inom kort uppdaterar vår nyhetsapp med nya funktioner. Uppdateringen gör att du som läsare snabbt kan bläddra bland de nyheter och områden som intresserar dig mest.

Med vår nya sökfunktion blir det också lättare än någonsin att hitta det du letar efter.

När och hur?

Med start under vecka 8 kommer vi att börja lansera vår nya app. Om din enhet har automatiska uppdateringar aktiverat så sköter det sig själv, och du behöver inte göra någonting alls.

Däremot, efter att uppdateringen är genomförd, kommer du att behöva logga in i appen på nytt. Det sker med samma uppgifter som du använder idag.

Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte; du kan lätt begära att få ett nytt via vår kundserviceportal på vår hemsida. Du hittar det under ”Glömt ditt lösenord?”.

Vi kommer även stegvis uppdatera vår kundserviceportal inför lanseringen med guider, och förhoppningsvis även göra det lättare för dig att hitta lösningar om problemen är framme.

För dig som idag läser, eller som planerar att börja läsa e-tidningen, så vill vi tillsammans med lanseringen av vår nyhetsapp även passa på att slå ett slag för vår nya app för e-tidningen. De finns också tillgänglig att ladda hem för både Android och Apple; NWT Media E-tidningar.

Det går så klart precis lika bra att använda den e-tidningsläsare som finns i vår nya nyhetsapp. Men med förbättrad läsarupplevelse och mer kontroll, så är vår nya e-tidningsapp något vi kan rekommendera för en trevligare läsupplevelse.

Här hittar du länkarna för Android och Apple.

Vi hoppas att du ska gilla våra nya appar och att läsupplevelsen blir ännu bättre än den är idag.

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.