Oförståndiga politiker vs förståndiga väljare

Insändare
PUBLICERAD:
En beundrande insändare om Jane Larsson (C) skrevs anonymt. Detta inlägg blir därför också anonymt men smickret inte lika glittrande. Vi kan läsa, i Nkp, att Jane Larsson, läs Centerpartiet, försökt påverka det kommunalt ägda bostadsbolaget att bygga hem för äldre, sk Bäva, . Det kan inte vara bostadsbolagets uppgift att bygga "pedistaler" åt politiker!?

Om äldreomsorgsnämnden önskar bygga ett hus för äldreomsorgen. Ska väl ett sådant bygge först finansieras, därefter upphandlas i gängse ordning. Det är väl bostadsbolagets ledning och styrelse som utifrån ägandedirektiv ska driva företaget för dess syfte och enligt aktiebolagslagen och inte i populistisk anda. Centerpartiet visar återigen ett förakt mot väljare, företag och kommunen genom att föreslå populistiska förslag.

En vuxen i rummet

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.