Hoppa till huvudinnehållet

Mia Skäringer jacka säljs – för välgörande ändamål

Publicerad:
En av jackorna som Mia Skäringer använde på turnén med No more fucks to give ligger ute för försäljning på Tradera. Pengarna kommer att gå till Göteborgs stadsmission.
En av jackorna som Mia Skäringer använde på turnén med No more fucks to give ligger ute för försäljning på Tradera. Pengarna kommer att gå till Göteborgs stadsmission. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Kristinehamnsbördiga Mia Skäringer Lazárs föreställning No more fucks to give drog publik över hela Sverige. Över 300 000 personer såg föreställningen som även har sänts på Netflix.

Den från föreställningen smått ikoniska skinnjackan där det med stora bokstäver stod No more fucks to give, är ute till försäljning på Tradera, vilket VF var först med att uppmärksamma.

Totalt finns tre exemplar av jackan som är designad av Jenny Sandersson. Ett exemplar finns nu till försäljning på Tradera.

Vid 14-tiden på onsdagen var det ledande budet 20 550 kronor.

– Pengarna från denna auktion går till Göteborgs Stadsmissions arbete med akut hjälp och långsiktigt stöd för människor som lever i hemlöshet, fattigdom och social utsatthet, står det i annonsen.

– Fetare julklapp hittar du inte. Inte coolare nyårsoutfit heller. Bara in och buda nu, skriver Mia Skäringer Lazár på Instagram.

Auktionen avslutas den 2 januari.

Artikeltaggar

FörsäljningGöteborgMia SkäringerNöje/KulturSecondhandTraderaVälgörenhet

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.