Varierad framgång för Kristinehamnslagen

Publicerad:
IFK inledde Hallvärmländskan starkt även i år. Bilden är från förra årets slutspel. Foto: Oscar Gustavsson

Under söndagen spelades första sammandragningen av herrarnas Hallvärmländskan. Både IFK Kristinehamn, IFK U, Villastaden och Ölme kom till spel.

En andraplats, en mittenplacering och en jumboplats blev det för Kristinehamnslagen efter att grupp 1 spelat den första sammandragningen i Hallvärmländskan i Karlstad Airdome. I grupp 1 ingår IFK, IFK U och Villastaden.

Förra året klev IFK av planen som segrare i Hallvärmländskan för herrar. Även i år startar laget starkt, även om ett lag var vassare i första sammandragningen.

IFK spelade fyra matcher och vann tre av dem. Bland annat slog de sina klubbkamrater IFK U med 3–0. Enda förlustmatchen för IFK var mot Arvika som vann med 4–1. Arvika vann alla sina matcher och ligger i topp i tabellen, medan IFK ligger som tvåa. Grupp 1 innehåller totalt åtta lag.

IFK Kristinehamn U spelade tre matcher och vann över Woody’s FC men förlorade mot IFK och Arvika. IFK U landade på en femteplats.

Villastaden spelade tre matcher och förlorade samtliga. De ligger på åttondeplats i tabellen.

I grupp 2 var IFK Ölme med. Ölme fick en tuff start och inledde sammandragningen med en 0–6-förlust mot IFK Sunne.

Men det blev deras enda förlust. Ölme spelade lika mot Ulvsby IF och Norrstrands IF och segrade mot Granbergsdals IF. Det gav dem en femteplats i tabellen.

Den andra sammandragningen av herrarnas Hallvärmländskan spelas den 22 januari.

Artikeltaggar

FotbollHallvärmländskanIFK Kristinehamn FotbollIFK ÖlmeKarlstad AirdomeVillastadens IF

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare