Hoppa till huvudinnehållet

Butiker och restauranger till salu på Blocket

Publicerad:
Modebutik eller pizzeria? Båda finns till försäljning på Blocket. Foto: Lena Edbom

Hyser du en dröm om att äga en pizzeria eller en klädesbutik? I så fall finns chansen att slå till nu. Flera etablerade affärsverksamheter i Kristinehamn ligger ute till försäljning på Blocket.

En sökning på affärsverksamheter och Kristinehamn visar att inte mindre än sju verksamheter är till salu via Blocket. Flera av dem är lätta att identifiera då det finns exteriörbilder, men med lite lokalkännedom går det att lista ut allihop.

Sushirestaurangen Sun-Ran har NKP tidigare rapporterat om som ett till salu-objekt. Ägarna Sun-Ran och Kjell Kågeman vill med ålderns rätt dra sig tillbaka.

I andra änden av gågatan återfinns Pizzeria Tre kronor, som också är till salu. Där uppges anledningen till en försäljning vara familjeförhållande.

Modebutiken Fashion Craze är också till salu. Där anges ingen närmare anledning till att verksamheten ska överlåtas.

Det gör det inte heller för Direkten, eller Nordahls tobak som många fortfarande kallar den, inne på Vintergatan. Butiken uppges ha en stabil kundkrets och bra lönsamhet.

Den enda av verksamheterna som är till försäljning som inte ligger centralt är Sannagrillen. Den ligger vid Presterudsvägen alldeles intill Västra Ringvägen.

De två objekt som återstår på listan är en nyöppnad godisbutik och en mindre livsmedelbutik, båda uppges ligga centralt med parkeringsmöjligheter alldeles utanför.

Utöver de sju ovan nämnda verksamheterna säljs även två internetdomäner med koppling till Kristinehamn.

Artikeltaggar

BlocketKristinehamnNäringsliv

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.