Använd Stadsparken och Gustafsvik

Insändare
PUBLICERAD:
Stadsparken blir bra för julmarknaden menar insändarskribenten, som även ser ett potential i Gustafsvik.
Foto: Sandra Österman
Avskaffning av Stadsparken? Hur kan man komma på något så dumt. Nu har ju kommunen lagt ner pengar på att vi ska ha en stadspark, så då ska vi väl ändå utnyttja den med. Det är väl jättebra att ha julmarknaden på den stora gräsplätten, då kommer den ju till användning och många fler i vår stad kan besöka den utan att försöka få plats på någon av de överfulla bussarna som gick från stan.(Vilket i och för sig var bra men det blev lång väntan för många.)

Parkeringarna var ännu längre bort än det skulle bli nu i stan. Man kunde ju få parkera upp till 1 km bort nästan. Nej, detta är ju mycket bättre. De flesta bor ju i stan och det är bra avstånd för dom flesta, speciellt många barnfamiljer. Nu kan man ju även dela upp marknaderna till att även finnas på våra ”dyra” torg så de också kommer till användning samt med tanke på att vi ska kunna hålla avstånd även i fortsättningen.

Det finns ju många invånare som inte har bil, då blir även dom glada åt att ha en chans att få komma till de olika evenemangen.

Det heter ju inte Stadspark för intet. En park för alla i staden att samlas i.

Många av våra inkomna invånare har fattat vitsen med stadsparken och samlas med familj och vänner för att grilla och umgås där. Låt oss ta lärdom där.

Vad beträffar Kungsbron förstår jag inte vari förstöringen ligger.

Och vad beträffar Gustavsvik, detta vackra ställe finns det säkert massor av aktiviteter att ha där med vackra trädgårds tips, möjligheter att fika, handla i div små affärer. Det ena behöver ju inte utesluta det andra, eller hur?

Länge leve Stadsparken och Gustavsvik

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.