Personalen splittras trots sin vilja

Insändare
PUBLICERAD:
Personalen på Tapiren är idag i djup sorg. Personal tvingas splittras efter många år tillsammans. Många har jobbat tillsammans sedan öppningen av Tapiren. I denna pandemi har vi slitit hårt och fortfarande hållit ihop.

Vi har aldrig lämnat varandras sida vilket nu kommer få ett slut. Vi slits ifrån varandra. Personalen känner sig inte trygga på sin arbetsplats nu. Efter alla byten med chefer och sjuksköterskor har vi alltid funnits kvar för de boenden och varandra. Detta är en stor förlust för både brukare, personal och anhöriga. I vissa lägen är vi inte bara arbetskollegor, utan även en familj.

Ett gott liv varje dag. Vart tog det vägen?

Personal på Tapiren

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.