Hoppa till huvudinnehållet

Gick de 36 hålen ett under par

Publicerad:
Foto: Ariel Cevora Baier

Malte Åkesson, tävlande för Karlstadklubben Bryngfjordens GK, vann Teen Tour Future #6 som i lördags spelades på Kristinehamns GK:s bana.

Segerresultatet var fina 143 slag, ett under banans par. Kristinehamns golfklubb hade fått ett wild card. Det gick till Jesper Nyholm som slutade på 43:e plats av de 50 tävlande på 172 slag.

I damklassen var Maria Eidhagen Harrouch i en egen klass. Gävle golfklubbs spelare kom in på 148 slag och vann med åtta. Vendela Nilsson, Kristinehamnstjej som nu representerar Bryngfjordens GK, kom på delad åttonde plats med sina 170 slag. Damklassen hade 16 tävlande.

Artikeltaggar

GolfKristinehamns Golfklubb

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.