Hoppa till huvudinnehållet

Ny restaurang på gång i The Pubs lokaler

Publicerad:
The Pub har stängt sedan i somras. Buffés ägare Memo Cetin har nu tagit över och ska öppna något helt nytt.
The Pub har stängt sedan i somras. Buffés ägare Memo Cetin har nu tagit över och ska öppna något helt nytt. Foto: Sandra Österman

Under sommaren slog The Pub igen. Nu är det klart att det även fortsättningsvis kommer finnas restaurangverksamhet i lokalen, men inte under namnet The Pub.

Det är Buffés ägare, Memo Cetin, som har tagit över.

– Det blir ett helt annat namn, och ett helt nytt koncept, säger han.

I nuläget är han dock sparsam med detaljer.

– Jag vill inte säga för mycket, men det kommer bli en helrenovering, allt ska ut och vi kommer in med helt nytt, en ny anda, säger Memo Cetin.

– Det kommer bli något helt annat, något nytt som Kristinehamn behöver. Det är någonting som jag tycker fattas i Kristinehamn.

Det var i förra veckan som Memo Cetin tog över och arbetet med lokalen påbörjades direkt.

– Renoveringen pågår för fullt och vi beräknar öppna restaurangen igen innan jul.

Buffés ägare Memo Cetin har tagit över The Pub. Där kommer det bli ett helt nytt koncept, och ett nytt namn. Arkivbild.
Buffés ägare Memo Cetin har tagit över The Pub. Där kommer det bli ett helt nytt koncept, och ett nytt namn. Arkivbild. Foto: Olle Ängeby

Under lördagen blev det officiellt på Buffés Facebooksida att de har tagit över The Pub och lyckoönskningarna vällde in från start.

– Det kommer bli bra för de tror på oss. Buffé har blivit ett omtyckt ställe i Kristinehamn och det ska jag se till att det ny stället också blir, säger Memo Cetin.

Bland kommentarerna på Facebook föreslås irländsk pub och sportbar. Men kristinehamnarna får vänta med att få reda på precis vad slutresultatet blir.

– Det får bli en överraskning, säger Memo Cetin.

Artikeltaggar

KristinehamnKrogarNäringslivNyetableringarThe Pub 27

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.