Facebook - inte alltid bra

Insändare
PUBLICERAD:
Det är svårt att tycka synd om personer som i media gnäller över att deras Instagram/Facebook följare ger negativa kommentarer. De lägger godtroget ut bilder på sig själva och sin vardag och blir sedan ledsna för att vissa ogillar det dom ser.

Knappast överraskande då enbart Instagram har över 1 miljard aktiva användare och 500 miljoner aktiva dagliga besökare. Det är väldigt många människor som får och tar chansen att visa sitt rätta jag i kommentarsfälten, men så ser tyvärr världen ut.

Man måste komma ihåg att alla älskar inte alla och en del skäms inte för att såra andra.

Förr hade man fotoalbum som man visade enbart för släkt och vänner som kom på besök.

Det var ingen som gick omkring på stan och tryckte upp den i ansiktet på okända personer eller offentligt utropade allt som hänt under dagen för förbipasserande eftersom man använde sunt förnuft och värnade om sitt privatliv.

Sam

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.