Hoppa till huvudinnehållet

Latiffa från Kristinehamn vann 100 000 i direktsändning

Publicerad:
Latiffa blev 100 000 kronor rikare på onsdagsmorgonen.
Latiffa blev 100 000 kronor rikare på onsdagsmorgonen.

Med mormors hjälp hade Latiffa från Kristinehamn starkt stöd i tv-sofforna under onsdagsmorgonens Triss-skrap i TV4 Nyhetsmorgon.

Det blev 100 000 kronor i vinst och en erfarenhet rikare.

– Det känns jättebra, summerar Latiffa äventyret.

Under julfirandet ifjol vann Latiffa några Trisslotter i familjens egenkomponerade Triss-julspel. Det blev ett par småvinster som blev liggande ända till maj, då de byttes in mot nya lotter. På en av dessa fanns tre tv-rutor som ledde till Nyhetsmorgon och ett sexsiffrigt vinstbelopp.

– Jag var lite nervös, erkänner Latiffa. Det jobbigaste var att vara i tv, men nu kan jag andas igen, haha. Vi ska hitta på något kul för pengarna, jag och min sambo, kanske åka utomlands. Och så investerar vi nog något i huset.

Hon hade starkt stöd i ryggen. Mormor hade trummat ihop en fan club.

– Hon har sagt till alla väninnor och hela släkten, så det var många som kollade, det blev väl nytt tittarrekord, skrattar Latiffa, som fick ta emot massor av hälsningar i mobilen direkt efter skrapet.

Sedan den 1 juli har det åter börjat släppas in vinnare som skrapar Triss på plats i studion. På grund av pandemin var det länge videolänk som gällde.

– Det blir en annan grej med vinnarna på plats och alla är glada över att det åter blivit möjligt. Jag tror att Latiffa kände sig väldigt välkommen och uppskattad, säger Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Lotten som ledde till tv-skrapet var inköpt på Ica Maxi Stormarknad i Kristinehamn.

Artikeltaggar

KristinehamnSpelTriss

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.