Kramas inte - sjätte utrotningen

Insändare
PUBLICERAD:
Ingen kan tydligen stoppa den pågående pandemin! Coronautbrottet kommer att pågå under flera års tid. Ingen forskare har klarat ut vad det är eller var det kommer ifrån, alla står handfallna.

Jag har hela tiden trott att coronan kommer från havererad sol. Vi bombarderas hela tiden av partiklar från rymden. Att skydda sig är svårt, men vi kan låta bli att kramas samt hålla avstånd till varandra, alla närkontakter smittar förmodligen även om du fått dina sprutor. Coronan kan även vara sjätte utrotningen, däggdjurens tur att förintas från planeten – det kommer givetvis att ta tid kanske upp emot två hundra år. Vid den förra utrotningen försvann mammutarna men de människorna (jättarna) som fanns då klarade sig en begränsad tid i grottor i Sydamerika, forskare letar ännu efter bevis på att dessa människor fanns. Så den rullstolsburne engelske forskare som för några år sedan sade, om mänskligheten skall överleva som art måste vi inom hundra år hitta en ny planet att bo på, hade förmodligen rätt.

Eftersom nutidens forskare inte klarar av att utröna var sjukdomen kommer ifrån eller hur den sprids borde olika experiment utföras. Exempel nedstängning av vindkraftverk, serverhallar, användningsförbud på batteribilar, gräsklippare med mera.

Realist

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.