Hoppa till huvudinnehållet

Miljonvinst på Eurojackpot – inlämnat i Kristinehamn

Publicerad:
Foto: Svenska Spel

Sverige har fått ytterligare en miljonvinst i Eurojackpot. Fredagens dragning resulterade att en rad inlämnat i Kristinehamn blev vinnare till 2,7 miljoner kronor.

Vinsten är den 14:e miljonvinsten som hamnat i Sverige hittills i år. Dagens dragning var april månads första.

– Kvällens miljonvinst på Eurojackpot blev den 14:e till Sverige i år, vilket snittar en miljonvinnare i veckan. Det är ju helt otroligt, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Liselotte Fondelius, i ett pressmeddelande.

Inför kvällens dragning var jackpoten uppe i ca 493 miljoner kronor, och den gick till Danmark. Raden som gav vinst till Sverige var inlämnad online i Kristinehamn och en del av ett spelkvitto på totalt 150 kronor. Den exakta summan är 2 735 710 kronor.

Än är det okänt vem eller vilka som vunnit.

– Har du lagt ett spel på kvällens Eurojackpot och bor i Kristinehamn, håll koll på telefonen, säger Liselotte Fondelius.

Rätt rad Eurojackpot, fredag 9 april 2021: 11 – 18 – 23 – 29 – 32

Stjärnnummer: 3 – 7

Fotnot: På söndagen presenterades vinnaren

Eurojackpotvinnare hittad: ”Det bästa som hänt mig”

Artikeltaggar

DanmarkInrikes/utrikesKristinehamnSvenska spelTrav

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.