Det behövs en matbutik i skärgården

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten önskar sig en liten matbutik i skärgården.
Foto: Amir Nabizadeh/TT
Nu när skärgården bara växer och växer. Är det inte dags snart och tänka på en liten matbutik?

Skulle nog uppskattas av dom flesta. Sen undrar man om det någonsin blir nåt av den restaurang som var tänkt. Eller kommer det bara och se skräpigt och fult ut där nu. Vi skulle behöva nåt vettigt att gå och äta eller fika på. Finns inget ok nu.

Synd om alla turister att skärgården blivit så här. Även vi som bor här längtade till nåt att gå till för att att och inte behöva åka in till stan. Förstår om coronan ställt till det. Men vill veta hur framtiden ser ut.

En skärgårdsbo

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.