Mer pengar, då lägger man ner?

Insändare
PUBLICERAD:
Förebyggarenheten läggs ned.
Foto: Maria Andersson
Läser i NKP att den borgerliga majoriteten i socialnämnden lägger ner Förebyggarenheten som startade sin verksamhet 2018.

De har under de här åren gjort ett mycket bra arbete och bland annat genom sitt utåtriktade arbete tillsammans med exempelvis polis minskat de ungdomsproblem som fanns i Kristinehamns centrum för några år sedan.

Socialnämnden fick i samband med det senaste budgetbeslutet i kommunfullmäktige ytterligare några miljoner för att satsa mer på förebyggande arbete. Nu lägger man ner den enhet som tydligen varit spjutspetsen i att förebygga sociala problem bland ungdomar. Obegripligt hur de borgerliga tänker när det gäller förebyggande arbete.

Sosse

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.