Svar till sosse

Insändare
PUBLICERAD:
Ordväxling om politik pågår.
Foto: Izabelle Nordfjell/TT
Knakar nog i fogarna på många håll, hur ställer sig förövrigt insändareskrivare med denna rubrik till att S och före detta styre skyddat en SD-politiker i Kristinehamn när en drabbad av denne och hens gelikar spred sin skit och dynga utan utan grund.

Detta ville ju ansvariga tjänstemän inte utreda så kasta inte sten i glashus, sanningen lär komma ut. Istället valde ansvarig tjänsteman att belägga drabbad med skuld, trots att hen nekade till vad som påstods, ingen anmälan finns upptagen i kommunen runt detta, än mindre har någon utredning genomförts från kommunens sida. Ändå togs sig ansvarig förvaltningschef rätten att utöva myndighetsutövning.

Känn på den sosse.

Sanningen ska fram maktmissbrukens tid är förbi

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.