• idag
  15 juli
  13°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.4 mm
 • torsdag
  16 juli
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  18 juli
  19°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  19 juli
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Knakar det i fogarna för Kristinehamnssamverkan?

Insändare
PUBLICERAD:
Kristinehamnssamverkan här representerade av Jane Larsson, Louise Hamilton, Elle Skaare Håkansson, Marie Oudin och Eric Hesselius.
Foto: Maria Andersson
Läser i NKP om den oenighet som är mellan de styrande partierna i kommunen när det gäller ny skola i Nybble. Blir mycket förvånad över det här. Har man inte pratat ihop sig om det här innan valet? Centern drev ju också frågan om att bygga om Svedjegården i Nybble till ett äldreboende. Hur tänker de nu och vad säger övriga partier de samarbetar med ?

Kristinehamnssamverkan borde väl ha ett gemensamt program för sitt styre. Men det verkar inte så och speciellt inte när kommunstyrelsens ordförande Marie Oudin (M) säger att de olika partierna i samverkan driver olika frågor.

Det här är inte bra för kommunen och speciellt inte i det läge som kommunen och landet i övrigt befinner sig i. Spretigheten gör att man inte kommer till skott med något. Efter snart två år vid styret i kommunen ,har det inte hänt något som är bra för Kristinehamn.

Jag är orolig för det läge vi befinner oss i , med ökad arbetslöshet och stora problem för de flesta av våra företag och jag är orolig över den styrande majoriteten och deras oförmåga att hantera de utmaningar vi står inför

Sosse

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.